Mini Union Jack achteraf inbouwen

Wil je de achterverlichting van jouw Mini F serie moderniseren naar de nieuwere Led Union Jack verlichting? Dat is mogelijk! De union jack verlichting vervangt de halogenen achterlichten naar volledig led. De achterlichten zijn kenmerkend door de patronen van de Engelse vlag.

Of de auto is voorzien van Led koplampen of niet, deze nieuwe type led lampen zijn op alle mini F series achteraf te monteren. Van de lampen zijn donkere en chromen versies beschikbaar. Laat ons weten welke jij wilt hebben dan kunnen wij een prijsopgave doen.

De retrofit is volledig Officieel en origineel, het betreft een OEM onderdeel van BMW/Mini

Heb je interesse? neem dan contact op. Zie hiernaast de mogelijkheden!

Mini Countryman F60

Mini F60 Countryman: De union jack verlichting is iets later geïntroduceerd bij dit model. Ook hier wordt de auto volledig gemoderniseerd. Oude lampen zijn half led en zullen nu volledig led zijn. Bij deze wagen zullen ook de regengoten vervangen moeten worden. Ook hier zijn twee methoden beschikbaar afhankelijk van jou wensen.

  • Installatieduur: 1 uur. Michtverlichting links, achteruitverlichting rechts. Net zoals bij de pre-facelift modellen.
  • Installatieduur 2,5 uur. Mistverlichting en achteruitrijverlichting beide kanten.
  • Chromeline/Blackline modellen beschikbaar.

De codering vindt professioneel met de Laptop en bijbehorende software plaats. De optiecode wordt daarbij keurig aan de Salapa element toegevoegd zodat de dealer deze keurig kan zien en de lampen na een onderhoudsbezoek gewoon nog blijven werken.

Heeft u een specifieke vraag of een suggestie?

Het kan best voorkomen dat u een vraag een suggestie heeft of dat u nog twijfelt, aarzel niet en neem gerust contact op. Samen kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen…
Neem contact op!