EACarWorks
5.0
Gebaseerd op 10 recensies
powered by Facebook
Harald Hulst
Harald Hulst
17:15 07 Dec 23
Super geholpen en ter plekke ook nog andere opties aangezet. Fijn contact en afspraak was snel gemaakt.
Wim Murre
Wim Murre
17:29 13 May 23
Superblij met de upgrade naar navigatie en carplay! Prima geholpen.
Amina
Amina
12:29 20 Feb 23
Contact was heel fijn en reageerde snel, ook afspraak inplannen ging soepel. Eerlijke man, doet wat hij zegt en denkt... met je mee en mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn mini dan kom ik weer bij EACarWorks!lees meer
Mos Volante
Mos Volante
14:52 02 Dec 22
Top!

Al een paar keer langs geweest bij EACarWorks. Ik kan ze niet anders beschrijven dan heel fijn en... deskundig! Leggen netjes uit wat er gedaan moet worden, waardoor je direct het gevoel hebt dat je auto in goede handen thuis is.

Dikke 5* sterren!
lees meer
Wim van Luijn
Wim van Luijn
13:55 25 Nov 22
Ik kom al 1 1/2 jaar bij EAcarworks langs en ben altijd zeer kundig en naar volle tevredenheid geholpen . Ik heb... diverse coderingen laten uitvoeren, diagnoses en ook diverse retrofits; Volledig nieuw navigatie systeem, digital instrumenten cluster, sports display, led indicatoren, etc. Volgende mod -> GP Union Jacks
BMW/Mini kan niet altijd alles oplossen maar EAcarworks heeft mij nog nooit teleurgesteld !
lees meer
Rick Folkerts
Rick Folkerts
15:34 05 Nov 22
Super & super blij met de digitale tellers + 2022 navigatie incl apple carplay. Ik kan het een ieder aanraden en goeie... service 😄lees meer
Vasilis Hatzis
Vasilis Hatzis
10:03 03 Jul 22
Amazing job! I couldn't be happier with my screen upgrade to LCI2 on my MINI F56 JCW. The shipping to Greece was fast... and on time. The customer service was incredible and the communication was very helpful.
I would recommend EACarWorks 100% !!! 🤗🤗🤗
lees meer
René van Geldorp
René van Geldorp
08:56 24 Feb 22
Mijn infotainment systeem van mijn jcw cabrio 2916 had kuren.

Bij de mini dealer kwam ik niet verder en BV waren... ze onduidelijk over kosten en vervanging. Wel was duidelijk dat bij vervanging van de unit een wachttijd zou zijn van 3 tit 4 maanden ivm chip tekort.

Via de new miniclub in contact gekomen met EACarWorks.
Hij heeft alles uitgesloten ( kabelbreuken, losse contacten) en de unit extern getest, was stuk.

Direct vernieuwd naar de 2022 versie (touchscreen en de hele mikmak) voor een mooie prijs.

Top service van EACarWorks.
1000% aanrader!!!

Thanks Emrah
lees meer
Ilja Van de Beek
Ilja Van de Beek
09:30 16 Jan 22
Ik heb bij EACarworks diverse upgrades laten doen om mijn Mini Cooper van 2015 naar een model 2022 te transformeren, ik... heb een digitale cockpit, een nieuwe navigatie met apple carplay, nieuwe dashbordpanelen met gekleurde ambiance verlichting, een module om de maximum snelheid in de digitale cockpit weer te geven zonder de kafas camera en de auto heeft een volledige software update gehad naar de laatste versie.
Emrah is een echte specialist die voor de upgrades ook ruim de tijd neemt om alles tot in perfectie te configureren, ook nam hij de tijd om de eerder ingebouwde unionjack achterlichten (niet door hem geplaatst) toch correct aan te sluiten zodat deze volgens de mini 2021specs. In de software ook fatsoenlijk gemonitord werden zonder foutmeldingen, dit was een extra service van hem zonder dat hij daar extra kosten voor gerekend had.
De laatste upgrade was de SLI module die de max.snelheid in het digitale cockpit laat zien zonder dat er een kafas camera benodigd is, deze module heeft Emrah voor mij uitgezocht en heb de module zelf ingebouwd waarna hij op afstand de module geconfigureerd heeft in mijn auto, dit bespaarde me een rit van 150km heen en terug naar Almere.
Ik ben uiterst tevreden met de uitgevoerde upgrades en heb respect voor de kennis en gedrevenheid van Emrah.
Ik beveel ook iedereen aan voor upgrades en softwareaanpassingen hier heen te gaan waarbij alle speciale vragen omtrent aanpassingen bij de dealer altijd nee als antwoord is, is het bij hem Ja.
lees meer
Maarten Riebel
Maarten Riebel
14:25 03 Jan 22
Meerdere Mini Clubman opties laten plaatsen.. perfect en goede service!!
Volgende beoordelingen
js_loader
EACarworks
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
JeroenJeroen
20:09 18 Jun 23
Apple CarPlay origineel ingebouwd. Was niet eenvoudig maar met geduld en kunde is het perfect gelukt
Marcel MastenbroekMarcel Mastenbroek
08:03 18 Jun 23
Gisteren bij EAcarworks langsgeweest voor een aantal modificaties. O.a camera achterzijde en snelheids aanduiding laten installeren. Hier werkt iemand met passie en dat zie je echt overal in terug. Buiten dat hij een zeer kundig persoon is, heb ik mijzelf prima vermaakt met onze gesprekken tijdens de montage. Verder heeft hij nog meer aanpassingen gedaan softwarematig. Alle fouten die zijn gevonden eruit gehaald en alles werkt perfect. Ik kom zeker terug.
edwin steffensedwin steffens
19:00 09 Jun 23
Had een afspraak gemaakt voor de Union Jacks Blackline achterlichten, ook gelijk de Mini ID6 Interface met fullscreen Apple carplay en de Mini navigatie update 2023 laten installeren. Mijn complimenten voor de correcte werkwijze en afhandeling in deze. Kan menig Mini dealer niet tegen op..🚗👍😉
js_loader