EACarworks
5.0
Based on 17 reviews
powered by Google
Arjan Van Den BoomArjan Van Den Boom
07:18 16 Jul 24
Tijd geleden bij EA Carworks een set Union Jack achterlichten vakkundig laten monteren. Nog steeds heel blij mee!
Nigel JansensNigel Jansens
08:35 10 Jul 24
Laatst bij EACarworks langs geweest om mijn infotainment systeem te laten updaten van ID4 naar ID6 met carplay en hierbij ook het werkgeheugen geüpgrade van 2 naar 4 GB. Vooraf goed ben ik geïnformeerd en geadviseerd, en ook bij de afspraak perfect geholpen. Systeem werkt perfect en ben er super blij mee. Top service en nogmaals bedankt voor de hulp!
Ous FakOus Fak
17:10 28 Jun 24
Specialist op het gebied van Mini retrofits. Ontzettende snelle service en denkt heel erg mee!
Tayfun DoganTayfun Dogan
09:41 15 May 24
Gaat netjes te werkAdviseert goed
Ron BokkersRon Bokkers
15:28 10 May 24
Vandaag mijn stuur laten vervangen door een MFS. De afspraak was snel gemaakt en de benodigde tijd korter dan aangegeven. Emrah praat bevlogen over de werkzaamheden. Ik kom zeker terug voor meer retrofits.
VivianVivian
14:52 30 Apr 24
Apple Carplay achteraf laten inbouwen in mijn BMW F40. Supersnelle, betaalbare en efficiënte service. Zou het ten zeerste aanbevelen!
C. van ZeeC. van Zee
12:31 18 Apr 24
Bij EACarworks parkeersensoren laten inbouwen bij een Mini. Contact was snel gelegd en de afspraak snel gemaakt. De inbouw geschiedt zeer professioneel en alleen met originele onderdelen.Als u achteraf een Retrofit voor uw Mini wilt laten inbouwen moet u bij deze professional zijn!
Hans VerhoevenHans Verhoeven
12:22 16 Apr 24
Lampen voor en achter laten vervangen door nieuwe ledverlichting. Keurig zoals vooraf afgesproken. Ik ben zeer tevreden en zal nog meer aanpassingen laten uitvoeren. Zeer aan te bevelen
H WH W
18:17 09 Jan 24
Geweldige ervaring!De achteruitrijcamera van mn f56 JCW leek defect.Uit laten lezen op afstand.Leek de bedrading te zijn.Afspraak hiervoor gemaakt op 8 januari.Bij verdere diagnose bleek toch mijn camera het defect te zijn,hier direct een nieuwe camera laten plaatsen.De tijd vliegt hier voorbij aangezien Emrah ook een erg enthousiaste petrolhead is.Emrah nogmaals : Dankjewel! Auto is nu helemaal top!Grt HW
Gert-Jan LGert-Jan L
16:23 23 Sep 23
Vandaag voor de tweede keer bij EA carworks geweest. Eerste keer voor mijn F54 cooper SD voorzien van ID6 headunit en digitale teller. Top gedaan toen! Nu voor Union Jack achterlichten. Ook deze upgrade is perfect uitgevoerd. Coderen gebeurt echt op wens van de klant. Zelfs nog wat extra werk gedaan zoals het verbeteren van de afstelling van de audio versterker. Echt een wereld van verschil. Kan ik iedere F54 bezitter met HK aanraden👌. Kortom, zeer tevreden.
js_loader
Harald Hulst
Harald Hulst
2023-12-07
aanbevolen
Super geholpen en ter plekke ook nog andere opties aangezet. Fijn contact en afspraak was snel gemaakt.
Wim Murre
Wim Murre
2023-05-13
aanbevolen
Superblij met de upgrade naar navigatie en carplay! Prima geholpen.
Amina
Amina
2023-02-20
aanbevolen
Contact was heel fijn en reageerde snel, ook afspraak inplannen ging soepel. Eerlijke man, doet wat hij zegt en denkt met je mee en mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn mini dan kom ik weer bij EACarWorks!
Mos Volante
Mos Volante
2022-12-02
aanbevolen
Top! Al een paar keer langs geweest bij EACarWorks. Ik kan ze niet anders beschrijven dan heel fijn en deskundig! Leggen netjes uit wat er gedaan moet worden, waardoor je direct het gevoel hebt dat je auto in goede handen thuis is. Dikke 5* sterren!
Wim van Luijn
Wim van Luijn
2022-11-25
aanbevolen
Ik kom al 1 1/2 jaar bij EAcarworks langs en ben altijd zeer kundig en naar volle tevredenheid geholpen . Ik heb diverse coderingen laten uitvoeren, diagnoses en ook diverse retrofits; Volledig nieuw navigatie systeem, digital instrumenten cluster, sports display, led indicatoren, etc. Volgende mod -> GP Union Jacks BMW/Mini kan niet altijd alles oplossen maar EAcarworks heeft mij nog nooit teleurgesteld !
Rick Folkerts
Rick Folkerts
2022-11-05
aanbevolen
Super & super blij met de digitale tellers + 2022 navigatie incl apple carplay. Ik kan het een ieder aanraden en goeie service 😄
Vasilis Hatzis
Vasilis Hatzis
2022-07-03
aanbevolen
Amazing job! I couldn't be happier with my screen upgrade to LCI2 on my MINI F56 JCW. The shipping to Greece was fast and on time. The customer service was incredible and the communication was very helpful. I would recommend EACarWorks 100% !!! 🤗🤗🤗
René van Geldorp
René van Geldorp
2022-02-24
aanbevolen
Mijn infotainment systeem van mijn jcw cabrio 2916 had kuren. Bij de mini dealer kwam ik niet verder en BV waren ze onduidelijk over kosten en vervanging. Wel was duidelijk dat bij vervanging van de unit een wachttijd zou zijn van 3 tit 4 maanden ivm chip tekort. Via de new miniclub in contact gekomen met EACarWorks. Hij heeft alles uitgesloten ( kabelbreuken, losse contacten) en de unit extern getest, was stuk. Direct vernieuwd naar de 2022 versie (touchscreen en de hele mikmak) voor een mooie prijs. Top service van EACarWorks. 1000% aanrader!!! Thanks Emrah
Ilja Van de Beek
Ilja Van de Beek
2022-01-16
aanbevolen
Ik heb bij EACarworks diverse upgrades laten doen om mijn Mini Cooper van 2015 naar een model 2022 te transformeren, ik heb een digitale cockpit, een nieuwe navigatie met apple carplay, nieuwe dashbordpanelen met gekleurde ambiance verlichting, een module om de maximum snelheid in de digitale cockpit weer te geven zonder de kafas camera en de auto heeft een volledige software update gehad naar de laatste versie. Emrah is een echte specialist die voor de upgrades ook ruim de tijd neemt om alles tot in perfectie te configureren, ook nam hij de tijd om de eerder ingebouwde unionjack achterlichten (niet door hem geplaatst) toch correct aan te sluiten zodat deze volgens de mini 2021specs. In de software ook fatsoenlijk gemonitord werden zonder foutmeldingen, dit was een extra service van hem zonder dat hij daar extra kosten voor gerekend had. De laatste upgrade was de SLI module die de max.snelheid in het digitale cockpit laat zien zonder dat er een kafas camera benodigd is, deze module heeft Emrah voor mij uitgezocht en heb de module zelf ingebouwd waarna hij op afstand de module geconfigureerd heeft in mijn auto, dit bespaarde me een rit van 150km heen en terug naar Almere. Ik ben uiterst tevreden met de uitgevoerde upgrades en heb respect voor de kennis en gedrevenheid van Emrah. Ik beveel ook iedereen aan voor upgrades en softwareaanpassingen hier heen te gaan waarbij alle speciale vragen omtrent aanpassingen bij de dealer altijd nee als antwoord is, is het bij hem Ja.
Maarten Riebel
Maarten Riebel
2022-01-03
aanbevolen
Meerdere Mini Clubman opties laten plaatsen.. perfect en goede service!!