Wie zijn wij

EACarworks is een eenmanszaak en eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij rijden zelf ook in Mini’s en eenmaal in bezit van de auto merk je dat de fabrikant opties begint toe te voegen aan facelift modellen die je zelf ook zou willen hebben. De dealer of de fabrikant biedt geen retrofit opties aan maar toch moet het wel mogelijk zijn, denk je dan.

Door veel uit te zoeken en in eerste instantie onze eigen auto’s als “proefkonijnen” te gebruiken hebben wij de eerste stappen in de retrofit wereld mogen zetten.

De eerste retrofits werden op onze eigen auto’s en die van onze vrienden/familie gedaan. Dit bleek zo een uitdagende en interessante werkzaamheid te zijn en de passie voor de techniek is er altijd wel geweest, waardoor wij hebben besloten om hier werk van te maken.

Mini’s en BMW’s delen platformen dus de techniek van beide merken en eigenlijk alle merken die hier gebruik van maken zijn hetzelfde. Daarom zijn wij ook in staat om veel retrofits voor BMW’s en andere merken uit te voeren die gebruik maken van de techniek van BMW.

Onze main focus ligt voornamelijk op het merk Mini, maar stel uw vraag als u iets zoekt wat u niet direct op de site terug kunt vinden. Overal is wel een oplossing voor te bedenken, daarnaast is ons codeurs en tuners netwerk redelijk groot.

Werkzaamheden

Heeft u een specifieke vraag of een suggestie?

Het kan best voorkomen dat u een vraag een suggestie heeft of dat u nog twijfelt, aarzel niet en neem gerust contact op. Samen kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen…
Neem contact op!