Mini Union Jack achteraf inbouwen

Wil je de achterverlichting van jouw Mini F serie moderniseren naar de nieuwere Led Union Jack verlichting? Dat is mogelijk! De union jack verlichting vervangt de halogenen achterlichten naar volledig led. De achterlichten zijn kenmerkend door de patronen van de Engelse vlag.

Of de auto is voorzien van Led koplampen of niet, deze nieuwe type led lampen zijn op alle mini F series achteraf te monteren. Van de lampen zijn donkere en chromen versies beschikbaar. Laat ons weten welke jij wilt hebben dan kunnen wij een prijsopgave doen.

De retrofit is volledig Officieel en origineel, het betreft een OEM onderdeel van BMW/Mini

Heb je interesse? neem dan contact op. Zie hiernaast de mogelijkheden!

Mini Clubman F54

Mini F54 Clubman: De Union Jack op de mini clubman geeft de auto een veel modernere look daarbij verplaatst de remverlichting van de bumper naar de achterlichten. Dit maakt de achterkant van de auto veel breder en moderner. Er zijn twee methodes mogelijk bij deze retrofit. Beide methoden werken prima, het enige verschil is dat bij de alternatieve methode de mistverlichting vanuit de bumper wordt gevoerd en bij origineel vanuit de units.

  • Installatieduur: 3 uur. Originele methode. Mistverlichting in de achterlichten.
  • Installatieduur: 1.5 uur. Alternatieve methode. Mistverlichting vanuit de bumper
  • Chromeline/Blackline modellen beschikbaar.

De codering vindt professioneel met de Laptop en bijbehorende software plaats. De optiecode wordt daarbij keurig aan de Salapa element toegevoegd zodat de dealer deze keurig kan zien en de lampen na een onderhoudsbezoek gewoon nog blijven werken.

Heeft u een specifieke vraag of een suggestie?

Het kan best voorkomen dat u een vraag een suggestie heeft of dat u nog twijfelt, aarzel niet en neem gerust contact op. Samen kunnen wij kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen…
Neem contact op!